LOGIN

Goele De Raedt

Nieuwsbrief

NOG GEEN ABONNEE OP ONZE NIEUWSBRIEF? SCHRIJF JE NU IN & ONTVANG IEDERE MAAND NIEUWS OVER GOELE.

MUSIC HALL gaat dan tóch van start met de productie van de DANS DER VAMPIEREN

De vzw Musical Van Vlaanderen gaat opnieuw van start met de productie van de musical Dans der Vampieren. Dat laat Geert Allaert, algemeen directeur ad interim en artistiek directeur van de vzw Musical van Vlaanderen weten. Eerder stelde Allaert de musical noodgedwongen uit, na een klacht van proucenten Studio 100 en Stihmul, die de schorsing van de subsidies door de Vlaamse Regering vroeg. Maar nu besliste de Raad van Staten dat de vraag van Stihmul en Studio 100 ongegrond is. Waardoor de vzw nu toch subsidies kan krijgen en de productie toch kan realiseren. Volgens Allaert zal de musical op 12 september 2010 dan toch in première kunnen gaan.

bron: www.nieuwsblad.be

Na het overweldigend succes in Oostenrijk, Duitsland en Hongarije zullen Music Hall en de Vereinigte Bühne Wien deze wervelende dansmusical 'Tanz der Vampire' naar Vlaanderen brengen. Deze originele Duitstalige musical, gebaseerd op de film 'The Fearless Vampire Killers' van Roman Polanski, trok al meer dan 5.000.000 bezoekers sinds de première in Wenen in 1997.

Dans der Vampieren is een parodie op het gebruikelijke vampierengenre en voert de toeschouwers mee naar het donkere Transsylvanië. De vurige liefdesduetten, de bombastische muziek, de ongetemde choreografieën en waanzinnige humor staan garant voor een prachtige voorstelling met hoog amusementsgehalte.

De muziek voor Roman Polanski’s Dans der Vampieren is geschreven door rocker Jim Steinman, bekend van zijn werk voor o.a. Meatloaf en Bonnie Tyler. De teksten zijn van de hand van Michael Kunze en de choreografie staat onder leiding van Dennis Callahan,

Een musical om in te bijten... of door gebeten te worden!

bron: www.stadsschouwburgantwerpen.be

Zeg nooit gewoon maar "ONS MAGDAKE" tegen GOELE

Magda is in de Dans der Vampieren geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze is een 20-25-jarige sexy dienstmeid in de herberg. Gewild door alle mannen in het dorp, maar ze heeft in niemand interesse.

Goele start half julie met de repetities, en ziet het (net als ons) volledig zitten!

Wacht niet te lang, en bestel alvast je tickets. Meer info in de rubriek Agenda

Dans der Vampieren Dans der Vampieren Dans der Vampieren Dans der Vampieren Dans der Vampieren Dans der Vampieren Dans der Vampieren Dans der Vampieren

bron: Music Hall Group

isabelle muhring - 2010 VDAB CC Webdesign