Portfolio

sites om af te klikken

Subtilt

Subtilt is niet alleen sub-tiel in alles wat te maken heeft met subs, maar ontfermt zich ook over ruimere gebieden van project-engineering tot -managing en sound advice. Deze website reflecteert de visie van het bedrijf: clean en to the core, maar vooral sub-tiel in detais.

Monopol

Monopol, een gezellig restaurant in hartje Gent. Een plek waar alle generaties zich thuis voelen: van student tot zakenmens en tourist.
De site oogt fris en luchtig net zoals de menukaart, en losjes en ongedwongen, zoals de sfeer in het restaurant .

Galerie 123

Een laatste opdracht tijdens de opleiding Webdesign, in samenwerking met medecursisten Ariane Heroes en Olivier Duchesne.
De klant van de fictieve galerie 123 kampt met naam-, maar vooral met adres-onbekendheid. Een aantrekkelijke site in de huisstijl zou hieraan kunnen verhelpen. Een agenda naast een overzicht van toekomstige exposities wil men aan bod zien komen. Tot slot dient de site een medium te zijn voor 10 kunstenaars die een binding hebben met de galerie.

Goele De Raedt

Een voorlaatste opdracht in de opleiding Webdesign. Ontwerp van een fan-site van een favoriete kunstenaar met de boodschap “toon je passie voor je onderwerp.” Content in te vullen naar wat nodig is voor de site.
Hiervoor nam ik contact op met niemand minder dan Goele De Raedt, een vroegere schoolvriendin die het aan het maken is in de showbizz-wereld van musical, theater, muziek,...

De Pomander

De fictieve bloemenwinkel De Pomander wil een website in een sfeer van ‘modern, strak, stijlvol, maar tegelijk kleurrijk, romantisch en uitnodigend’. Klanten moeten er terecht kunnen voor een overzicht van De Pomanders bloemen, planten en andere artikelen. Contactinfo, een webshop en mogelijkheid tot inschrijven in een workshop bloemschikken moeten tevens aan bod komen.
Dit is een derde opdracht van de opleiding.

Isabelle Muhring